Partnerships

Partnerships

Het leven van een golfprofessional is onmogelijk zonder financiële steun. Wij stellen het zeer op prijs als je met ons deze reis aangaat en ons financieel wilt helpen.
En natuurlijk zorgen we voor een win-win situatie. Zo kunnen we helpen je zichtbaarheid te vergroten met naamsvermelding op kleding of tas en het inzetten van onze social media. Wil je je bedrijf of product associëren met ons, dan kunnen we afspraken maken over portretrecht.
Ook voor relatiemarketing hebben we verschillende ideeën, die we graag samen met je concreet maken. Bijvoorbeeld meegaan naar een wedstrijd, toch altijd een unieke sportbeleving voor golfliefhebbers. Het geven van clinics of het verzorgen van een golfdag behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom: we zijn ervan overtuigd dat er altijd wel een samenwerkingsvorm te vinden is! Bel of mail met Astrid van Kessel, onze manager, en we zitten snel om tafel.

Sponsors:


  • De Jong Accounting
    Hoofdlogo De Jong AenA staand

    Bij De Jong Accountants en Adviseurs leveren we niet alleen cijfers op, we zorgen dat uw cijfers iets opleveren. Actueel inzicht om op te sturen, strategisch advies om op te vertrouwen. We lossen graag gericht een probleem voor u op; nog liever ondersteunen we u in de volle breedte. Altijd in de vorm die het beste past en tegen een vaste prijs die vooraf volkomen helder is. Onder aan de streeptelt het resultaat, daarboven de persoonlijke relatie. Samen groeien we verder. Verwacht meer.

 

 

 

 

 

HighTech ICT

Inline afbeelding 1
HighTech ICT biedt hoge kwaliteit software-diensten door het aanbieden van de best mogelijke oplossingen aan haar klanten. Wij gaan voor duurzame relaties met medewerkers en klanten en maken verwachtingen en ambities waar. We geloven in open samenwerking, zonder daarbij de individuele performance uit het oog te verliezen. Een belangrijke drijfveer voor ons om Golfteam JLR te ondersteunen.


Astrid van Kessel  Management Golfteam JLR

  • Tel: 0651275336
  • info@golfteamJLR.nl


ELTK teams 10